Linkbuilding

Links fra troværdige og stærke domæner er afgørende for, om du bliver fundet i Google. Med vores linkbuilding-pakker sikrer du en kontinuerlig strøm af backlinks, der styrker dine placeringer.

Vi arbejder med links, der er relevante for din virksomhed, og som har en høj troværdighed hos Google. Alle de links, vi bygger til din hjemmeside eller webshop er nøje udvalgte, så de lever op til vores kvalitetskrav.

Hvorfor linkbuilding?

Ligegyldigt, hvor godt indhold du har på dit site, opnår du ikke gode placeringer, hvis ikke du også har en stærk og relevant linkprofil.

Hvorfor Mondae?

Udover, at vi bygger relevante links med høj kvalitet, du ikke får andre steder, er vi  gennemsigtige og dedikerede på dine vegne.

Vi kan hjælpe medet indledende SEO-tjek.

Du mister vigtig linkværdi, hvis der er tekniske udfordringer på din side. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at alt spiller, før vi begynder at bygge links.

Teknik

Når vi indleder et samarbejde, kører vi et teknisk SEO-tjek på din side, så du får det optimale ud af dine links.

Indhold

Vi går indholdet på din landingssider efter i sømmene, så vi er sikre på, at de er ordentligt optimeret.

Vi sikrer, at dit site fungerer optimalt, før vi begynder at bygge links.

Når vi bygger links, vil du opleve, at dine placeringer gradvist forbedres.

Vi bygger udelukkendesikre links til dit website.

Linkbuilding kan være risky business – hos os får du kun sikre og relevante links, der ikke risikerer at skade din hjemmeside.

Links

Du får en relevant, solid og autoritær linkprofil, der øger dine placeringer og skaber troværdighed.

Tekst

Du får ingen generiske linkbuilding-tekster, kun solid copywriting af høj kvalitet fra vores tekstforfattere.

Naturlighed

Naturlige og organiske links, der supplerer linkprofilen.

Styrke

Stærke links fra domæner med en solid linkprofil.

Relevans

Relevante links fra medier, der omhandler din branche.

Autoritet

Links fra domæner med en høj troværdighed hos Google.

Vi arbejder med links ud fra 4 overordnede parametre.

Mailsupport

Vi tilbyder mailsupport, så du får svar på eventuelle spørgsmål.

Rapportering

Du modtager hver måned en rapport over de links, vi har bygget.

Unikke medier

Vi bygger blandt andet dine links fra unikke medier med reel trafik.

Linkbuilding-priser

Vores priser på linkbuilding befinder sig i mellemklassen, som mange andre bureauer i branchen. Forskellen er, at du får højere kvalitet, mere gennemsigtighed og valuta for dine penge. Vælg den pakke, der matcher dit ambitionsniveau.

Starter

5 links hver måned
3.500 kr.pr. måned
 • 4 blog-links hver måned
 • 4 tekster på 400+ ord
 • 1 organisk link hver måned
 • Fokus på 1 keyword
 • Teknisk tjek ved opstart
 • Indholdstjek ved opstart

Pro+

15+ links hver måned
11.000 kr.pr. måned
 • 10+ blog-links hver måned
 • 10+ tekster på 400+ ord
 • 5 organiske links hver måned
 • Fokus på op til 6 keywords
 • Teknisk tjek ved opstart
 • Indholdstjek ved opstart

Ovenstående priser er ekskl. moms.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er en af de primære drivkræfter bag de sider, der har gode placeringer i søgeresultaterne. Dit indhold er vigtigt, men det er mindst lige så vigtigt, at du har en aktiv linkbuilding-strategi til at styrke dit indhold yderligere. Der er mange typer links, og de har hver især positive eller negative konsekvenser for din hjemmeside.

Hvordan arbejder I med linkbuilding?

Vi går systematisk til værks, når vi bygger links til dit website. Vi vurderer din nuværende linkprofil, så vi kan supplere den bedst muligt. Samtidig forsøger vi at mikse de links, vi bygger, så du både får naturlige links, stærke links, autoritære links og relevante links.

Bruger I outreach til linkbuilding?

I visse tilfælde anvender vi outreach, når vi bygger dine links. Ofte kræver det et grundigt forarbejde, som ikke er inkluderet i vores pakker. Til gengæld er vores pakker effektive som supplement til en aktiv outreach-indsats. Arbejder du selv med outreach-linkbuilding, kan du supplere med en af vores pakker.

Tilbyder I andre linkbuilding-pakker?

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke andre linkbuilding-pakker, da vi vil sikre os, at de kunder, vi har, opnår de bedst muligt resultater på baggrund af vores linkbuilding-service. Har du specifikke krav, er du velkommen til at sende os en mail, så vi kan vurdere, om vi kan indfri dem.

Linkbuilding-pakker

Jeg har arbejdet professionelt med linkbuilding i mere end 10 år. Lad mig stå for at varetage din linkbuilding-indsats, og du vil opleve et markant boost i antallet af besøgende fra Google. Jeg tilbyder linkbuilding-pakker til ethvert behov. Læs mere om, hvordan jeg arbejder, herunder.

Linkbuilding-pakker

Skal du have succes i Google, er det vigtigt, at du arbejder aktivt med at skaffe links til din hjemmeside. Et link er i Googles optik det samme som en anbefaling. Når en hjemmeside linker til din, betyder det i princippet, at de anbefaler den – og det får dine placeringer til at rykke op i Google. Linkbuilding er derfor essentielt for enhver hjemmeside, der ønsker trafik via søgemaskinerne.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er betegnelsen for arbejdet med at skaffe links til din hjemmeside. En stærk linkprofil har direkte indflydelse på dine placeringer i Google. Du kan skaffe links på mange måder, men det er de færreste links, der kommer naturligt.

Jo flere links fra troværdige og stærke hjemmeside, du får, desto større sandsynlighed er der for, at du får gode placeringer i Google. De indgående links til din hjemmeside kaldes også for en ‘linkprofil’, og det gælder om, at den ser naturlig ud.

Linkbuilding er ikke bare en disciplin, man kaster sig over – det kræver hårdt arbejde, og for de fleste virksomheder er det så godt som umuligt at generere naturlige links. Derfor er der god grund til at outsource arbejdet til eksempelvis et SEO-bureau eller en marketing-konsulent som mig.

Få professionel hjælp til linkbuilding

Arbejdet med linkbuilding handler om at skabe en naturlig og varieret linkprofil. Først og fremmest skal du fokusere på at skabe stærke og relevante links til din hjemmeside. Du bør dog også sørge for at få svagere links, da begge linktyper er en del af en naturlig linkprofil.

Hvis du udelukkende har stærke links, sender du et signal til Google om, at din linkprofil er manipuleret – og det kan resultere i, at du får en straf, selvom det kun ses sjældent. Ikke desto mindre risikerer du, at din hjemmeside helt bliver fjernet fra Googles søgeresultater, hvis du får for mange unaturlige links.

Jeg kan hjælpe dig med at skaffe troværdige, naturlige og relevante links, så din linkprofil fremstår naturlig. Du risikerer ikke, at Googles alarmklokker ringer. I stedet vil du opleve, at du stille og roligt får mere og mere trafik via Google, fordi dine placeringer stiger.

Hvad koster en linkbuilding-pakke?

Prisen for linkbuilding-pakker varierer, afhængigt af hvordan du griber din linkstrategi an. Hyrer du et decideret SEO-bureau, risikerer du at betale mellem 1.000-1.500 kr. i timen. Du kan også vælge at udføre arbejdet selv, men det kræver, at du ved, hvad du laver.

Jeg tilbyder linkbuilding-pakker fra 3.500 kr. om måeneden. De fleste af mine kunder vælger at starte med den billigste pakke, hvorefter de langsomt skruer op. Det kan dog godt betale sig at lægge ud med en højere linkvolume, da det giver hurtigere resultater.

Derfor anbefaler jeg, at du starter med omkring 20-30 links fordelt på to måneder, hvorefter du skruer ned for antallet af links. Det giver klart det bedste resultat, og du vil derfor få mere ud af din linkbuilding-pakke, når du vælger denne fremgangsmåde.

Vi starter naturligvis altid et samarbejde med en indledende snak, hvor jeg sætter dig grundigt ind i dine muligheder. På den måde er vi sikre på, at du får den linkbuilding-pakke, der er mest optimal i forhold til lige netop din hjemmeside.

Hvordan ved jeg, hvad jeg får ud af min linkbuilding-pakke?

Du får naturligvis en række links, når du bestiller en af mine linkbuilding-pakker. Hvis du blot vælger én enkelt pakke, får du en oversigt over dine links. Vælger du derimod at tegne et abonnement over flere måneder, så følger jeg op på dine placeringer løbende, så du får en oversigt over, hvordan de rykker sig.

Det betyder, at du altid kan få et detaljeret indblik i, hvilken effekt linkbuilding-arbejdet har medført. Du kan se, hvordan dine placeringer rykker sig, så du rent faktisk ved, om du får noget ud af samarbejdet.

Du skal dog være opmærksom på, at linkbuilding og organisk SEO (søgemaskineoptimering) er ikke noget, der skaber resultater over natten. Det er en langsigtet strategi, og det er derfor vigtigt, at du har tålmodighed. Som udgangspunkt kan du begynde at se resultaterne efter 2-3 måneder, men det afhænger af, hvilke søgeforespørgsler vi optimerer efter.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål om linkbuilding

Har du nogen spørgsmål angående linkbuilding? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg besvarer gerne dine spørgsmål – og det koster naturligvis ikke noget at booke en uforpligtende samtale.

Jeg starter desuden de fleste linkbuilding-pakker op med et indledende tjek af din hjemmeside. Det er vigtigt for mig, at din linkbuilding-pakke rent faktisk har en effekt, og det sker udelukkende, hvis din hjemmeside er ordentligt optimeret i forhold til de søgeord, du vil findes på.

Kontakt mig på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@frederikbaastrup.dk, så tager vi en indledende samtale om dit behov. Hvis de linkbuilding-pakker, du finder her på siden, ikke matcher dit ambitionsniveau, sammensætter jeg gerne en skræddersyet løsning til dig.