Om

Online marketeer bosiddende i Odense. Jeg hjælper virksomheder med at få flere kunder via kommunikation, digitalt design og online markedsføring. Læs mere om mig herunder.

Hvem er jeg?

Mit navn er Frederik Baastrup. Jeg begyndte at interessere mig for markedsføring på internettet i 2010 og har siden hjulpet hundredevis af virksomheder med styrke deres online tilstedeværelse gennem design, kommunikation og annoncering. I dag er jeg tilknyttet Bondtofte & Co som digital rådgiver.

Hos Bondtofte & Co hjælper jeg store og små virksomheder med at udvikle, vedligeholde og forbedre sit visuelle udtryk, kommunikation og annoncering på hjemmesider og sociale medier.

Herudover er jeg er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Lillebaelt og har en bachelor i Medievidenskab med tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation fra Syddansk Universitet. Jeg har siden 2012 været ansat hos forskellige virksomheder både som deltid, fuld tid og freelancer. Heriblandt Scantron A/S, Eden Park, Move Marketing og senest Bondtofte & Co.

 

Hvad kan jeg?

Jeg interesserer mig om de fleste aspekter af online markedsføring. Dét, der i sin tid vakte min interesse, var design, hvilket jeg stadig praktiserer – og det er da stadig den kreative del, der interesserer mig mest.

Igennem mine forskellige stillinger samt fritidsinteresser har jeg udviklet en nyttig palette af kompetencer, der spænder fra grafisk design og tekstforfatning til de mere databaserede aspekter af online markedsføring som SEO og Facebook-annoncering. Alle områder er noget, jeg arbejder med i min dagligdag.

Mine kompetencer gør mig til en vigtig teamplayer, der er nyttig i de fleste henseender – dog kender jeg også til mine begrænsninger, og efterlader (selvfølgelig) de områder, jeg ikke er skarp på, til mine dygtige kollegaer.

 

Har du brug for hjælp?

Skal jeg hjælpe dig med at få flere kunder på internettet? Kontakt mig på kontakt@frederikbaastrup.dk eller ring på (+45) 42 31 23 92, og lad os tage en snak om, hvordan vi vækster din forretning. Du kan også udfylde min kontaktformular her.