10+

års erfaring med
professionelt webdesign

100%

tilfredshedsgaranti,
når du hyrer mig til webdesign

150+

kunder har jeg hjulpet
med professionelt webdesign

Mit navn er Frederik. Jeg hjælper virksomheder med professionelt webdesign, der konverterer. Når jeg designer, kombinerer jeg æstetik, brugervenlighed og konverteringsoptimering med dyb forretningsforståelse. Kontakt mig, hvis du ønsker resultater, der rykker din virksomhed til næste niveau.

En struktureret arbejdsprocessikrer professionelt webdesign, derrykker din forretning.

Når du vælger Mondae, er du sikret et gnidningsfrit forløb og et professionelt resultat. Jeg designer altid hjemmesider efter samme fremgangsmåde, og jeg baserer ikke mine valg på mavefornemmelse. I stedet tager jeg udgangspunkt i de ting, jeg ved, der virker.

#1: Indledning

Vi starter med en indledende samtale, hvor jeg sporer mig ind på din forretning og dine ønsker til din nye hjemmeside. Dette foregår typisk både via telefon og mail.

#2: Wireframing

Jeg designer skelettet til din hjemmeside – strukturen og den information, der skal være på de enkelte sider. Webdesignet baseres på wireframes’ne.

#3: Design

Når den overordnede struktur er på plads, omsætter jeg det til et professionelt webdesign. Du kan komme med feedback på designet undervejs, så det matcher dine ønsker.

#4: Implementering

Når designet er færdigt, implementerer jeg det i WordPress. Jeg tænker søgemaskineoptimering ind fra starten, så din nye hjemmeside er klar til at generere trafik fra Google og konvertere de besøgende til betalende kunder.

Professionelt webdesignmed udgangspunkt i din forretning.

Styrk din forretning med professionelt webdesign, der tager udgangspunkt i din forretning. Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomheds vækststrategi og kernemålgruppes adfærd på nettet, før jeg går i gang med at designe din hjemmeside. Det sikrer solide resultater hver gang.

Kontakt mig

Gratis designudkast

Før vi starter en opgave op, giver jeg altid et gratis designudkast, så vi kan se, om der er et match.

10 års erfaring

Jeg har 10 års erfaring fra web- og marketingbranchen, som jeg trækker på, når jeg designer.

Forretningsforståelse

Jeg arbejder ikke med ført hånd. Du vælger mig, fordi jeg ved, hvordan vi rykker din forretning.

WordPress webdesign

Professionelt webdesigntil din WordPress-hjemmeside

Jeg tilbyder både skræddersyet webdesign og implementering i WordPress. Med mig på holdet får du professionelt webdesign, der imponerer dine besøgende og gør dine konkurrenter misundelige.

WordPress-hjemmeside

Professionelt webdesign

Professionelt webdesign handler om meget mere en æstetik. Din hjemmeside skal kunne findes i Google, og den skal formå at konvertere de besøgende til kunder. Jeg ved, hvordan man arbejder professionelt med webdesign, så det opfylder dine mål.

Professionelt webdesign genererer leads til din virksomhed

En stor del af de fleste virksomheders salgsstrategi er baseret på deres hjemmeside. Det er der, de henter den største del af deres omsætning – og det gælder, uanset om der er tale om en stor eller en lille virksomhed.

Professionelt webdesign skal derfor ikke alene se godt ud og yde din virksomhed respekt. Det skal også formå at konvertere de besøgende til betalende kunder. Derfor bør du ikke bare vælge en hvilken som helst webdesigner.

Du bør vælge en webdesigner, som har æstetisk sans og forretningsforståelse, samtidig med at vedkommende forstår, hvordan Google fungerer. De fleste besøgende på de mest succesfulde hjemmesider kommer via Google.

Jeg har mere end 10 års erfaring fra SEO-branchen, hvor jeg har arbejdet med alt fra teknisk SEO til content marketing – og så har jeg samtidig 100% forståelse for, hvordan man designer en professionel hjemmeside, der får besøgende, skaber salg og øger din omsætning.

Professionelt webdesign er en investering i din forretning

Professionelt webdesign skal ikke udelukkende se godt ud. Det er naturligvis væsentligt, at du får en flot og æstetisk løsning, som yder din virksomhed respekt og matcher virksomhedens værdier. Det er dog mindst lige så vigtigt, at din hjemmeside fungerer i praksis.

Dine besøgende skal guides gennem din hjemmeside, indtil de foretager en købsbeslutning. Lige fra de indtaster en søgeforespørgsel i Google, til de ender på din hjemmeside og udfylder din kontaktformular – eller foretager en anden handling, der har værdi for din forretning.

Du kan sagtens lave en hjemmeside selv i dag. Faktisk koster det dig ikke noget, udover den tid du investerer i projektet. Det er dog ikke altid den mest fornuftige løsning, hvis du ikke har forstand på UI, UX, SEO og alle de andre faktorer, der definerer professionelt webdesign.

Når du investerer i professionelt webdesign, investerer du i din forretning. Faktisk vil det i mange tilfælde være den bedste investering, du kan foretage. Professionelt webdesign skaber vækst, så du øger din omsætning og tjener den udgift, du har brug på at få udviklet hjemmesiden, mange gange hjem igen.

Sådan arbejder jeg med professionelt webdesign

Jeg anvender altid samme proces, når jeg går i gang med et nyt projekt – også selvom din virksomhed naturligvis ikke passer i en kasse. Det første, vi gør, er at tage en indledende samtale, hvor jeg sporer mig ind på din forretning, dens værdier og strategi.

Når jeg har fået de informationer, jeg har brug for, går jeg i gang med at skabe fundamentet for det videre arbejde. Jeg planlægger strukturen baseret på en grundig søgeordsanalyse, hvor jeg kortlægger, hvad dine potentielle kunder søger på.

Det giver en bedre forudsætning for at drive trafik til din hjemmeside via Google. Når de primære søgeord er på plads, omsætter jeg det til en konkret struktur baseret på wireframes. Wireframing er en essentiel del af professionelt webdesign, da det er skitseringen af indhold og sektioner på den endelige hjemmeside.

Når der er styr på wireframes’ne, går jeg igang med at udarbejde det endelige webdesign. Her vælger jeg skrifttyper, farver, billeder og finpudser, så siden kommer til at se professionel ud – og det er her, jeg lægger meget energi, da det er essentielt for professionelt webdesign.

Du får mulighed for at komme med feedback undervejs, så vi er sikre på, at vi bevæger os i den rigtige retning. Når det professionelle webdesign er på plads, implementerer vi det i WordPress, så du er klar til at vækste din virksomhed.

Hvad koster professionelt webdesign?

Prisen for professionelt webdesign varierer afhængigt af en lang række forskellige faktorer. Som udgangspunkt bliver prisen udregnet på baggrund af, hvor lang tid din webdesigner skal bruge på opgaven. De fleste webdesignere tager en timepris, hvorfor prisen baseres på det antal timer, der afsættes til webdesignet.

Jeg tager 800 kr. i timen for professionelt webdesign, men du kan sagtens finde webdesignere, som tager en lavere timepris. Min timepris er baseret på min erfaring indenfor både UI/UX-design, konverteringsoptimering, tekstforfatning og (ikke mindst) søgemaskineoptimering.

Når du vælger mig, får du et professionelt webdesign, der ikke bare ser godt ud, men også formår at konvertere de besøgende til betalende kunder. Jeg ved, hvordan man skruer en hjemmeside sammen, så den generer leads, salg eller andre former for konverteringer til dig og din forretning.

En typisk opgave tager omkring 30-50 timer, og det skal du så gange op med min timepris. Dette inkluderer som regel implementering i WordPress, hvorfor den samlede pris vil være lavere, hvis du udelukkende har brug for professionelt webdesign, uden det omdannes til en WordPress hjemmeside.