Jeg kan hjælpe dig med at få flere kunder via internettet.

Hvem?

Mit navn er Frederik Baastrup. Jeg kan hjælpe dig med at skabe mere trafik til din hjemmeside og omdanne dine besøgende til betalende kunder. Uanset hvilket stadie, din forretning befinder sig i. Om du er nystartet og har brug for en skarp visuel profil, eller om du allerede har et solidt brand, der skal vedligeholdes.

Fra 2010 — 2012 tog jeg multimediedesigner uddannelsen hos Erhvervsakademiet Lillebælt. Sidenhen har jeg læst en bachelor i medievidenskab med tilvalget ‘Marketing, Branding og Kommunikation’ på Syddansk Universitet.

Hvad?

Jeg har arbejdet med digital markedsføring siden 2010. Mine kompetenceområder omfatter UI/UX-design, SEO, SEM, annoncering på sociale medier, webkommunikation m.m. Lige nu er jeg ansat som konsulent hos Bondtofte & Co.

Min studie- og arbejdsmæssige baggrund har givet mig den nødvendige erfaring, det kræver at skabe mere vækst til din forretning. Dette ud fra en strategisk tilgang, der kortlægger de forskellige delmål, der skal til, før vi når det endelige mål.

Hvor?

Jeg har hjulpet mere 100+ virksomheder med at vækste deres forretning på internettet. Herunder kan du se et uddrag af de virksomheder og organisationer, jeg har hjulpet gennem tiden. Skal din forretning være den næste?

Prima Systems
Mulernes Legatskole
VisitKerteminde
Scantron A/S
Eden Park
Fjord&Bælt
Bondtofte & Co
Prima Systems
Wolfgear
Vindoro
VisitKerteminde
Scantron A/S
Eden Park
BellaBellacci
Mulernes Legatskole
Fjord&Bælt