OBS: Jeg giver altid 50% på den første tekst, så du kan prøve mig af. Kontakt mig for mere information.

Tekstforfatning

Skalér din forretning med professionel tekstforfatning, der sælger.

Tekstforfatning er blandt de absolut vigtigste discipliner indenfor online markedsføring. Hvis du virksomhed vil have en digital tilstedeværelse, er det essentielt, at dine tekster bliver fundet i Google og konverterer de besøgende til betalende kunder. Jeg ved, hvordan man skriver tekster, der rent faktisk sælger.

Udfyld kontaktformular42 31 23 92

Boost din forretning med tekstforfatning

Tekstforfatning er blandt de absolut vigtigste elementer inden for digital markedsføring. Faktisk er det umuligt at undvære professionel tekstforfatning, når du driver forretning online. Det er vigtigt, at du bruger en professionel tekstforfatter, hvis du ønsker at formidle og fremstille dine produkter og ydelser på bedste vis over for dine potentielle kunder.

Jeg arbejder professionelt med tekstforfatning. Jeg sikrer, at dine produkter og ydelser bliver lukrative for dine besøgende, så de vælger din forretning frem for konkurrentens. Samtidig arbejder jeg med tekstforfatning på en måde, som også imødekommer Googles algoritme.

Det betyder, at du kan forvente mere trafik, når du vælger mig som tekstforfatter. Jeg skriver teksterne med udgangspunkt i best practise indenfor søgemaskineoptimering. Det øger din digitale synlighed, så du kan udnytte dit fulde potentiale.

Højere synlighed betyder flere besøgende, flere kunder og højere omsætning. Alt sammen elementer, der er med til at skalere din forretning. Overlader du arbejdet til en kompetent og dygtig tekstforfatter, kan du bygge et website, der sikrer din forretning vækst mange år fremadrettet.

Tekstforfatning, der konverterer dine besøgende til salg

Som nævnt, er tekstforfatning blandt de absolut største potentielle indtægtsskabere for din virksomhed. Det kræver, at det gøres korrekt med henblik på både at opnå gode resultater i søgemaskinerne samt at konvertere dine besøgende til salg.

Tekstforfatning er af samme årsag ikke noget, du selv bør udføre, medmindre du har erfaring indenfor området – og i særdeleshed erfaring i at skrive til nettet. Det er en disciplin i sig selv, og alle dine tekster bør blive skrevet med henblik på at vækste din forretning.

Væksten sker gennem øget synlighed i søgemaskinerne, fordi tekstforfatningen er baseret på et grundigt forarbejde. Du kan ikke bare gå i gang med tekstforfatning, hvis du ikke har en idé om, hvilke søgeord du ønsker at optimere teksten efter.

Hvis du skriver på baggrund af din mavefornemmelse, vil du i de færreste tilfælde ramme søgninger, som kan generere trafik til din hjemmeside eller webshop. Det betyder, at du spilder dine ressourcer – og det kan gå udover din forretning.

I stedet bør du overlade arbejdet til et professionelt tekstbureau, som kan stå for at skrive tekster, der bliver fundet i Google og opfordrer den besøgende til handling. Jeg har mange års erfaring med tekstforfatning, der skaber resultater.

Lad mig stå for tekstforfatningen – og høst frugterne

Jeg har mange års erfaring med tekstforfatning indenfor flere områder. Jeg driver også tekstbureauet Onlinetekster.dk, hvor jeg hjælper kunder med at skrive professionelle salgstekster, der hæver konverteringsraten og besøgstallene på én og samme tid.

Der er flere forskellige måder at gribe opgaven an på. Vi kan indgå et længere samarbejde, hvor jeg udarbejder en content marketing-strategi for din forretning. Det er en langsigtet strategi, som potentielt vil kunne mangedoble jeres omsætning, hvis den eksekveres korrekt.

Jeg kan også hjælpe dig med tekstforfatning af tekster til ydelsessider, profilsider, kategorier, produkttekster og lignende salgstekster. Det vil være en engangsydelse, som I kan høste frugterne af i mange år fremadrettet.

Uanset, hvilket behov du har, er jeg klar til at hjælpe dig med professionelt tekstforfatning, der booster dine placeringer i Google, øger din synlighed og konverterer de besøgende til betalende kunder. Kontakt mig på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@frederikbaastrup.dk for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med tekstforfatning.

Levende og fængende tekster, der skaber opmærksomhed

Før du kan opnå en høj konverteringsrate på baggrund af dine tekster, er det væsentligt, at de er skrevet godt. Det kræver både tid og omhyggelighed – og det skal ses som en investering, der har potentiale til at tjene sig selv hjem mange gange.

Det er ikke altid, at der er interne ressourcer til at tage sig af tekstforfatning i en virksomhed. Hvis forarbejdet ikke er gjort grundigt, vil teksterne ikke have den rigtige effekt – og så kan man lige så godt lade være.

Derfor kan det i mange tilfælde være fornuftigt at overlevere arbejdet til et tekstbureau som os. Jeg kan stå for at udarbejde en søgeordsanalyse, som tekstforfatningen kan tage udgangspunkt i. Samtidig kan jeg sørge for, at I får professionelle tekster, som har den efterspurgte effekt.

Jeg har et dedikeret tekstteam, som udelukkende arbejder med at skrive tekster til nettet. Det betyder, at du altid har mulighed for at få skrevet velskrevne tekster, uanset hvilken branche du opererer indenfor.

Hvilken type tekster kan jeg hjælpe jer med?

Der findes flere forskellige typer af tekster til nettet, og mine kunders behov varierer. Jeg varetager langt de fleste tekstopgaver, og herunder har jeg samlet en oversigt over de teksttyper, jeg typisk leverer til mine kunder.

Jeg kan blandt andet hjælpe med følgende tekster:

  • Blogindlæg
  • SEO-tekster
  • Profiltekster
  • Produkttekster
  • Kategoritekster

Jeg har solid erfaring med ovenstående typer af tekster, og det kommer dig til gode. Når du vælger mig som samarbejdspartner til tekstforfatning, er du sikret gode resultater, som både fænger læseren og bliver fundet i Google.

Jeg skriver teksterne specifikt til det formål, de har. Er der tale om en produkttekst, skal den være informerende, men samtidig sælge produktet. Det er en balance mellem det informative og det sælgende – og det er jeg knivskarp til.

Er der tale om et blogindlæg, er formålet typisk at udbrede kendeskabet til jeres virksomhed. Derfor vil denne type tekster typisk blive skrevet på en informerende måde, som gavner brugeren, uden det bliver for teknisk eller kedeligt.

Skal jeg hjælpe dig med professionel tekstforfatning?

Jeg er altid klar til at hjælpe dig med at skrive dine tekster. Først kræver det dog, at vi tager en indledende snak omkring dit konkrete behov, din virksomhed og formålet med teksterne. Efterfølgende udarbejder jeg et tilbud på tekstforfatning, som du kan forholde dig til.

Kontakt mig på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@frederikbaastrup.dk, så tager vi en samtale omkring dit behov og vækstpotentiale gennem tekstforfatning. Jeg giver altid et uforpligtende prisoverslag, som du kan forholde dig til, før du vælger mig som tekstleverandør.

Har du nogen spørgsmål?

Frederik sidder klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for dig og din virksomhed. Ring nu på 42 31 23 92. Du kan også udfylde kontaktformularen og få svar indenfor 24 timer.