Mit navn er Frederik Baastrup.10 års erfaring som webdesigner.

Jeg har arbejdet som freelance webdesigner og marketingspecialist i mere end 10 år. Når du er kunde hos mig, får du en seriøs freelance webdesigner, der går hele vejen for, at du og din virksomhed får succes. Mine primære kompetencer er webdesign, WordPress, content og søgemaskineoptimering.

Hvorfor vælge enprofessionel webdesigner?

Din hjemmeside arbejder hele tiden for dig. Den bør tænkes ind som en væsentlig del af din virksomheds vækststrategi. Med det rigtige webdesign kan du generere kunder på alle tider af døgnet – hvis den vel at mærke er opbygget korrekt.

Du bør prioritere en stærk hjemmeside, så dine potentielle kunder kan finde dig. Professionelt webdesign er formentlig den bedste investering, du kan gøre for din forretning, såfremt du vælger den rigtige webdesigner til opgaven.

Som webdesigner kan jeg hjælpe dig med at vækste din virksomhed gennem professionelt og gennemarbejdet webdesign. Jeg ved, hvad der fungerer, og jeg prioriterer kundeservice og stærke relationer til mine kunder højt.


34%

af alle hjemmesider
er baseret på WordPress

100%

tilfredshedsgaranti
på alle mine hjemmesider

150+

kunder har jeg hjulpet
med WordPress-hjemmesider
Rath & Stok
Hypebase
Commoditrader
Onlinetekster.dk

"Hos Commoditrader har vi i mere end 2 år haft Frederik tilknyttet som webdesigner og ekstern konsulent på opgaver indenfor WordPress, UI/UX-design og reklamemateriale. Han leverer altid høj kvalitet til tiden og indenfor den aftale prisramme. Vi kan absolut anbefale Frederik!”

— Julie Fahler, Commoditrader

Hvem er Frederik Baastrup?

Mit navn er Frederik Baastrup. Jeg er webdesigner, tekstforfatter og SEO-konsulent. De seneste 10 år har jeg brugt på at dygtiggøre mig indenfor mine kernekompetencer. Når du vælger mig, får du en webdesigner, som ikke bare kan designe flotte løsninger, men også bygge hjemmesider, som rykker din forretning.

Kontakt mig

Gratis designudkast

Før vi starter en opgave op, giver jeg altid et gratis designudkast, så vi kan se, om der er et match.

10 års erfaring

Jeg har 10 års erfaring fra web- og marketingbranchen, som jeg trækker på, når jeg designer.

Seriøse resultater

Jeg baserer ikke mit arbejde på intuition, men tager udgangspunkt i målbare data.

Lang historie kort

Jeg har arbejdet som freelance webdesigner og marketingspecialist i mere end 10 år. Når du er kunde hos mig, får du en seriøs freelance webdesigner, der går hele vejen for, at du og din virksomhed får succes. Mine primære kompetencer er webdesign, WordPress, content og søgemaskineoptimering.

Frederik Baastrup
UI/UX-designer

Astrid Thorsen
Content Specialist

Gustav Jensen
Tekstforfatter

Leder du efter en kompetent webdesigner?

Mit navn er Frederik Baastrup. Jeg er webdesigner med erfaring fra nogle af landets førende bureauer indenfor online markedsføring, webdesign og systemudvikling. Jeg har arbejdet med webdesign i mere end 10 år, og jeg er uddannet multimediedesigner samt har en bachelor i medievidenskab ved Syddansk Universitet.

Jeg tilbyder skræddersyet webdesign, som matcher din virksomhed, din strategi og dit ambitionsniveau. Når du vælger mig som webdesigner, får du en professionel sparringspartner, som går ind i projektet med drive og engagement. Jeg brænder for løsninger, som simplificere det komplekse og gør det intuitivt, samtidig med at det er pakket pænt ind i appellerende og æstetisk webdesign.

Som webdesigner har jeg erfaring med design af hjemmesider for såvel ambitiøse startups og soloselvstændige som nogle af landets største virksomheder og organisationer. Uanset, hvilken opgave der er tale om, tager jeg udgangspunkt i den samme arbejdsproces, når jeg designer din hjemmeside.

Hvorfor vælge en webdesigner med SEO-kompetencer?

Hvis du ikke i forvejen er klar over det, så er SEO en forkortelse for søgemaskineoptimering. De fleste besøg på din hjemmeside kommer fra Google, og det er derfor essentielt, at der bliver tænkt SEO ind allerede fra den indledende designfase. Hvis din hjemmeside ikke kan findes i Google, er der stor sandsynlighed for, at den skal redesignes, før det er muligt – og det betyder, at du smider pengene ud af vinduet, hvis du betaler for webdesign, som ikke tilgodeser Googles algoritme fra starten.

Når jeg som webdesigner går i gang med en opgave, trækker jeg på mine mere end 10 års erfaring fra SEO-branchen. Jeg har arbejdet for nogle af de førende bureauer i branchen, og jeg ved, hvordan man udarbejder et website, der bliver fundet i Google. Jeg kender til alle de tricks og kneb, der skal tænkes ind i designprocessen, hvis dit website skal have succes i Google.

Når du vælger mig, får du derfor en webdesigner, som ikke alene sikrer dig en professionel og æstetisk løsning. Du får et webdesign, der kan markedsføres i Google og trække tusindvis af besøgende ind på din hjemmeside hver måned. Jeg kan bidrage med alt fra specialiseret UI/UX-design og tekstforfatning til linkbuilding og løbende søgemaskineoptimering.

Skræddersyet webdesign, der matcher din virksomheds strategi

Din virksomheds hjemmeside er blandt de absolut vigtigste faktorer, når det kommer til succes. En hjemmeside spiller i dag en afgørende rolle, både hvad angår erhvervelse og fastholdelse af kunder – og det gælder, uanset om du sælger konsulentydelser, fysiske produkter eller digitale abonnementer.

Som webdesigner tager jeg derfor altid udgangspunkt i lige netop din virksomhed, din strategi og de mål, du har sat. Jeg designer æstetiske og professionelle hjemmesider, som skiller sig ud fra mængden, men som stadig er intuitive, brugervenlige og optimeret til Google.

Udover webdesign tilbyder jeg implementering i WordPress. Jeg bygger ingenting fra bunden, da det i min optik er et levn fra fortiden. I dag findes der en lang række sidebyggere, som kan anvendes til at implementere dit webdesign – og det er der en lang række fordele ved.

I stedet for at starte fra scratch hver gang, anvender jeg et WordPress-team med en avanceret sidebygger, som jeg implementerer designet i. På den måde kan jeg nå det hele på den halve tid, og det er samtidig langt nemmere at opdatere og vedligeholde din hjemmeside. Du sparer penge, samtidig med at du får en avanceret hjemmeside, som nemt kan måle sig med én, der er udviklet fra bunden.

Hvad koster en webdesigner?

Det er forskelligt fra webdesigner til webdesigner, hvor meget du skal betale i timen. Jeg tager 800 kr. i timen, og jeg bruger typisk 30-50 timer på at designe en hjemmeside og implementere den i WordPress. Jeg tilbyder også faste priser på større projekter, så der ikke dukker uventede regninger op.

De fleste projekter, jeg udvikler, koster mellem 20.000-50.000 kr. Mine priser er ikke de laveste i branchen, men til gengæld ligger de omkring 200-400 kr. under den pris, et etableret webbureau tager i timen. Du sparer altså hurtigt mellem 6.000-12.000 kr. på et webdesign og efterfølgende implementering, som tager 30 timer.

Herudover får du fuld valuta for dine penge, da der ikke skal en projektleder ind over, som sluger en stor del af budgettet udelukkende på kommunikation, som du ikke får noget ud af i sidste ende. Hos mig er der ingen mellemmand, der kan gøre opgaven mere kompleks, end det egentlig er nødvendigt.

Fordelen ved at vælge mig som webdesigner frem for et bureau er, at du ved, hvem der udfører arbejdet. Du får en professionel webdesigner, som du har direkte kontakt med. Det sikrer, at vi kommer hurtigere i mål – og samtidig sparer du flere tusinde kroner, som du i stedet kan bruge på din forretning eller bruge på andre ydelser, som kan bidrage til vækst.

Hvordan arbejder jeg med webdesign?

Som webdesigner har jeg en fast arbejdsrutine, som jeg anvender til langt de fleste af mine projekter. Jeg har brugt mange år på at specialisere mig indenfor webdesign, og derfor ved jeg, hvordan jeg kan skabe seriøse resultater, der virker hver gang.

Vi starter altid med, at jeg bliver kontaktet. Du ringer eller skriver til mig, fordi du ønsker et uforpligtende tilbud på webdesign. Her taler vi sammen omkring din forretning, dine mål og dine idéer. Jeg plejer at bruge minimum én time på den indledende samtale, hvorefter jeg har de informationer, jeg skal bruge.

De informationer, jeg har fået, samler jeg til et konkret tilbud. Jeg er grundig, når jeg udarbejder tilbud på webdesign, og derfor gennemgår jeg alle de trin, vi skal igennem, før din hjemmeside kan lanceres. Det første trin er wireframing, hvor jeg udarbejder den overordnede struktur for din hjemmeside.

Næste trin er at omsætte wireframes’ne til det egentlige webdesign. Undervejs kan du naturligvis komme med feedback, så vi er sikre på, at du får et webdesign, som matcher dine ønsker. Jeg arbejder dog ikke med ført hånd, hvorfor du udelukkende skal vælge mig, hvis du har tillid til, at jeg har de rette kompetencer til at løfte opgaven.

Hvis der er behov for det, udarbejder jeg en SEO-strategi og en plan for det indhold, der skal op på din hjemmeside. Jeg tilbyder at stå for teksterne på din hjemmeside, men du er også velkommen til at gøre det selv. Hvis du selv står for at udarbejde teksterne, kan jeg dog ikke tilbyde søgemaskineoptimering af indholdet, da teksternes indhold og struktur er afgørende for, om din hjemmeside får succes i søgeresultaterne.

Endeligt implementeres webdesignet i WordPress, hvorefter den lanceres og opgaven afsluttes. Når din hjemmeside er færdig, er det dig, der ejer den. Jeg arbejder primært udelukkende med webdesign, som ejg selv kan implementere i WordPress efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud

Bruge en webdesigner?Lad os tage en uforpligtende snak.

Alle mine WordPress-hjemmesider bliver skræddersyet, så de matcher kundens virksomhed, budget og behov. Derfor kan jeg ikke give en fast pris, før vi har taget en indledende samtale. Udfyld kontaktformularen for en uforpligtende snak omkring din nye hjemmeside, så udarbejder jeg et prisestimat til dig.

Vi har fået 5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot