WordPress bureau / WordPress webbureau

Opnå resultater med et professionelt WordPress webbureau

Vi er et odenseansk WordPress bureau med flair for solide løsninger, der kan generere kunder til din virksomhed. Vi tilbyder alt fra design til udvikling og optimering af eksisterende WordPress-løsninger. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Estimér projektSe cases

WordPress bureau

Mondae er et WordPress bureau beliggende i Odense. Vi designer og udvikler WordPress-hjemmesider og WooCommerce-webshops for kunder i hele landet – og vi vil også gerne være dit WordPress bureau, uanset om din virksomhed er beliggende på Fyn, Sjælland eller i Jylland.

Frederik, der står bag Mondae, har mere end 10 års erfaring med WordPress, men vi har eksisteret som WordPress bureau i omkring 3 år. Vi har valgt at specialisere os i WordPress, da det er verdens mest udbredte CMS, og så er det samtidig enormt intuitivt og brugervenligt.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi som WordPress bureau kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på (+45) 42 31 23 92 eller sende en mail til kontakt@frederikbaastrup.dk – så tager vi en snak omkring dit specifikke behov.

Hvorfor vælge et WordPress bureau?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge et WordPress bureau. Først og fremmest kan det være svært at finde ressourcer til administrere din hjemmeside, hvis du samtidig skal finde tid til at drive din forretning.

Samtidig er det vigtigt, at du får en professionel hjemmeside, som matcher dit specifikke behov og din virksomheds identitet. Selvom der findes mange temaer, du kan tage udgangspunkt i, hvis du selv vil opsætte din hjemmeside, er det ikke altid den bedste løsning.

I stedet kan det være en klar fordel at kontakte et WordPress bureau, som kan udarbejde et konverteringsoptimeret design, der imødekommer din virksomheds behov. Det kan eksempelvis være at generere flere kunder til din virksomhed.

Hvis det er det overordnede formål med din WordPress-hjemmeside, sikrer vi, at designet understøtter dette. På den måde kan din hjemmeside fungere som en salgskanal – og i mange tilfælde kan du helt slippe for opsøgende salg.

Hvorfor vælge WordPress?

Som nævnt, er WordPress verdens mest udbredte CMS. Flere end 40% af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress, hvilket betyder, at omkring en tredjedel af de hjemmesider, du besøger, er WordPress-hjemmesider.

Samtidig er der den klare fordel ved WordPress, at det open-source. Det betyder, at alle kan redigere i kildekoden, samt at det er gratis. Der udvikles løbende på platformen, så den hele tiden er sikker og overholder de gængse webstandarder.

Det har desuden den klare fordel, at alt ikke skal udvikles fra bunden. I stedet findes der adskillige temaer og plugins, man kan tage udgangspunkt i, hvis man ønsker avanceret funktionalitet, uden at det behøver at koste en formue.

Vi tilbyder både skræddersyede WordPress-hjemmesider, samt hjemmesider der er opsat med en page builder. Sidstnævnte er klart den løsning, vi sælger flest af, da det betyder, at vi kan udarbejde skræddersyede hjemmesider til en pris, der er langt under gennemsnittet.

Sandheden er, at man med en page builder kan bygge stort set lige så avancerede layouts, som hvis det hele blev udviklet fra bunden. Når du vælger os som WordPress bureau, kan du således få en professionel hjemmeside, der ikke vælter budgettet.

Hvorfor vælge os som WordPress bureau?

WordPress er både gratis, intuitivt og nemt at komme i gang med – og det kan måske få dig til at overveje, om du overhovedet har behov for et WordPress bureau. Sandheden er, at det har du måske heller ikke. I visse tilfælde kan du sagtens administrere din WordPress hjemmeside selv.

Det er dog ikke altid, man har hverken tid, kompetencer eller ressourcer til selv at varetage sin WordPress-hjemmeside – og det er her vi som WordPress webbureau kommer ind i billedet. Vi kan udvikle en professionel hjemmeside for dig, så du får tid til at tage dig af din virksomhed.

Hos os kan du få en 100% skræddersyet hjemmeside, der matcher de specifikke behov, din virksomhed har. Selvom vi er et WordPress bureau, har vi solid erfaring med tekstforfatning og markedsføring – herunder organisk SEO.

Det betyder, at vi kan tilbyde skræddersyede WordPress-hjemmesider, der bliver fundet i Google, og som derfor kan generere leads til din virksomhed. Du får altså en all-inclusive løsning, når du vælger os som WordPress bureau.

Et udpluk af vores cases.

Har du nogen spørgsmål?

Frederik sidder klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for dig og din virksomhed. Ring nu på 42 31 23 92. Du kan også udfylde kontaktformularen og få svar indenfor 24 timer.